| IoanaMihaela5267 a întrebat:

Buna TPU, mi-a venit menstruatia acum 5 zile, in prima zi a curs o cantitate de sange medie spre multa, totul a decurs ok pana a 3 zi cand peste noapte nu a mai curs nimic insa dimineata a inceput sa curga din nou pana in a 5a zi, nu stiu daca e ceva rau sau daca e normal, nu-mi aduc aminte sa mai fi patit asta vreodata.Pe langa asta am avut un eveniment nefericit si am plans 3 zile, niciodata nu am mai plans atat, avand greturi ff puternice cu stari de voma, dupa ce mananc sau cand stau cu gandul la mancare.Intrebarea e pot fi insarcinata sau nu are nicio treaba cu sarcina?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Ariana131 a răspuns:

Buna, nu are nicio treaba cu sarcina. Este vorba doar de un ciclu neregulat, rar se întâmplă să fie regulat și sa fie totul bine și frumos. Dar des se întâmplă cum ai pățit și tu, si cum pățesc multe fete, chiar și femei. Si eu am zile când mi e greață sa mănânc. Dacă nu ai avut contact neprotejat, nu are cum sa fie vorba despre o sarcina, doar o dereglare

| IoanaMihaela5267 explică (pentru Ariana131):

Pai am avut contact neprotejat acum 2 saptamani

| IoanaMihaela5267 explică (pentru Ariana131):

Fara sa si dea drumu

| SunsetTrance a răspuns (pentru IoanaMihaela5267):

Ca sa nu mai ai genul asta de griji, de acum poti incepe sa faci doar oralul neprotejat, penetrarea doar cu prezervativ

| IoanaMihaela5267 explică (pentru SunsetTrance):

Da dar daca am avut menstruatie, as mai avea vreo sansa sa fiu insarcinata?