| Anonima6754 a întrebat:

mi-a venit menstruația și efectiv dacă stau jos și ma ridic Bam îmi curge rau asta se întâmpla de fiecare data când ma așez și ma ridic și azi-noapte din somn m-am trezit pentru ca m-am pătat
Chestiile astea sunt normale? Sunt pe la început și nu știu mai nimic despre asta

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Totul e complet normal. Fluxul difera de la un organism la altul, dar si de perioada menstruatiei in care te afli. Uite de asta baietii n-ar trebui sa se mai planga atata. happy

3 răspunsuri:
| Dalmore a răspuns:

Da. De asta exista absorbante de noapte.

| RaAlexandra a răspuns:

Buna! E absolut normal, cam asa vei păți o perioada pana se va regla. Plus ca in primele zile secretiile sunt mai abundente cu cat perioada trece cu atat fluxul va fi mai mic. Incearca niste absorbante nocturne daca sunt probleme asa mari sau incearca sa te trezești mai des ca sa te schimbi, poate si lenjeria intimă este prost aleasa. Incearca un chilot mai lat astfel incat absorbantul sa nu se stranga.

| RMika a răspuns:

Este normal! Atunci când stai mult timp intr-o poziție, in special noaptea pentru ca stai întinsă, tot lichidul se "adună" iar când te ridici se scurge deodată... dacă folosești absorbante, vezi ca sunt absorbante speciale de noapte, te ajuta și dacă folosești ceva pijamale care să stea fixe(nu sa te stângă dar să nu îți fie largi), dacă folosești ob-uri îți recomand și un protect-slip/absorbante zilnice. In principiu trebuie sa te obișnuiești cu nivelul de scurgeri și să stii când să ți le schimbi la timp(asta in timpul zilei). Dacă folosești absorbante e mai dificil pentru ca ai mereu senzația de umezeală... Te obișnuiești cu timpul, stai fără griji! Baftă!