Păi dacă ai avut relații intime cu un băiat, da. Dar din moment ce spui că menstruația ți-a venit, NU EȘTI ÎNSĂRCINATĂ. Dacă erai însărcinată, nu mai aveai 9 luni menstruație. Cam atât știu și eu despre subiect deci nu mă voi aventura să-ți spun mai multe.
Legat de dureri, ai avut alte dăți cu dureri mai slabe? Dacă da, atunci aceste dureri de acum pot indica o mică problemă medicală, dar dacă nu, eu zic că sunt simptome normale ale oricărei menstruații. Nu m-aș pronunța exact în stările de vomă, dar de la organism, la organism, pot varia stările.
Pentru dureri mari recomand KETONAL. În prezent îl recomand la toți oamenii cu dureri. Este dpmdv cel mai bun analgezic.
Am intretinut relatii sexuale doar ca au fost protejate toate
Păi dacă au fost protejate toate, n-ai de ce-ți face griji. Și clar dacă ți-a venit menstruația n-ai cum să fii însărcinată. Dar dacă te necăjește și pe viitor aceste simptome, recomand să vizitezi un medic. Poate un ginecolog sau chiar și un endocrinolog.
Nu este sarcină, pentru că la sarcină.:
1) Nu ai MENSTRUAȚIE 9 luni și tu ai spus că ai făcut și
2) Dacă te-ah protejat Nu ai cum să rămâin.
Și eu am greață la menstruație..deci stai calmă.
Paa!
Si iubita mea se simte uneori foarte rau de la menstruatie, dar de multe ori nu e nimic doar a mancat prost in acea perioada de stres, nu s-a hidratat si asa mai departe
Ai mai multa grija de tine
Insarcinata nu ai cum sa fii daca te-ai protejat si a venit menstruatia
Stii cum se formeaza o sarcina?
Și eu mă mai confrunt cu probleme de genul, depinde de la luna la luna, am luni când efectiv uit că sunt pe stop, nu mă doare nimic, mă simt foarte bine, dar am și luni când mă tăvălesc pe jos de durere, totul depinde de hormoni bănuiesc și dacă au apărut dezechilibre între timp, îți recomand Ketonal capsule pentru durere și pentru senzația de voma Emetix, e foarte bun
FCatalinf întreabă: