In primul rand scoate cercelul pe care l-ai pus!
pune unul de aur, si daca ar fi tortita e perfect, daca ai tortitza, misca-l de cel putin 10 ori pe zi!
dar mai intai sterge locul cu spirt!
de vindecat se vindeca destul de repede, cam 1 saptamana, dar daca esti ca mine sensibila, se a infecta ori de cate ori vei pune un cercel de tinichea indiferent de timpul de cand a gaura! eu am gaura (a3-a)de 14 ani si daca acum imi pun unul de tinichea se infecteaza dupa 4-5 zile! asa ca mai bine pui un cercel de aur!
1.Depinde unde o ai. Eu am si sus si langa cealalta gaura. Daca ai langa cealalta gaura 2 saptamani, daca ai sus ceva mai mult. Eu mi-am facut`o pe la 13 ani, asa ca nu mai tin minte. Dar cred ca vreo 3 saptamani.
2. Intrebi la farmacii, exista o crema foarte buna dar nu stiu cum se numeste. Eu o folosesc la pierce`ul din buza dar e ok pentru orice gaura. Ma dadeam din 3 in 3 ore si nu m`a durut deloc.
Sper ca am ajutat.
Well sa ma bag si eu in vorba nu?
Bun am si eu 2 cercelusiin stanga
Mie in cam o luna mi-a trecut'
Eu facusem rana wtf' dar... nu il suparanu il scoate si il baga de multe ori
Lasal sa prinda coaja si lasa-l sa se vindece
Si NU SCOATE CERCELU
Se va astupa gaura' eu spre exemplu acu daca scot cercei o saptamana
Ma doare urekia de mor
O sa te doara cateva zile, nu s-a infectat.Pai nu ai ce sa faci, trebuie sa astepti.
Hello De obicei, vindecarea variaza de la persoana la persoana, fiecare e unic. La mine a durat cam 1-2 saptamani. Iar despre cum ai putea sa faci sa se vindece mai repede... in primul rand nu dormi pe urechea aceea, mama imi tot spunea sa imi bag doua degete in gura, sa le ud bine si apoi sa le pun la ureche. nu prea am crezut, dar incet, incet trece
Depinde ce ac ai folosit, l-ai sterilizat? S-ar putea sa nu fie infectie. Un dezinfectant ar fi indicat. Mergi la farmacie intai, daca apare infectia, apeleaza la un dermatolog.
1. poate dura si 2 luni, depinde de organism
2. apa oxigenata/unguent bepanthen
Sa stii ca nu neaparat s-a infectat. E normal sa doara si, in unele cazuri e normala si o secretie timp de cateva zile.Depinde de organism. E bine sa rasucesti cercelul, ca sa se formeze gaura, dar ai grija sa nu pui mana murdara