| domnina04 a întrebat:

Buna TPU mi-am facut analizele si sunt putin igrijorata. mi-au iesit toate bune in afara de mpv-10.7 iar maxima era 10.4, neutrofile nesegmentate mi-au iesit 5.42 maxima era 5 vsh mi-a oesit 23 iar max era 12 acid uric 6.95 maxim 6 iar tgp 43 maxima 40! este grav? va rog ajutati-ma dau funda! scuzede categorie!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu e deloc grav, sunt modificari minime. Erai un pic deshidratata, mananci prea multa carne si ai un obicei toxic pentru ficat (poate fi acela ca mananci prea multa carne, ca iei medicamente hepatotoxice, ca bei cola sau mananci mancaruri cu multe chimicale)

| domnina04 explică (pentru Brigaela):

Va multumes mult de ajutor asa este in ultimul timp am mancat carne. sper sa nu fie intr-adevar nimic grav! :* :*

1 răspuns: