| Ronni a întrebat:

Mi-am făcut gauri pentru cercei acum 2 luni. Cea care le-a făcut a folosit un fel de pistol si mi-a dat niste picaturi pe care le-am terminat deja. Toate bune si frumoase pana acum o săptămâna când o ureche s-a imflamat puțin si ma ustura la atingere. Ce pot sa fac?
P.S: nu pot face rost de picaturi din nou pentru ca am dat gaurile in Germania.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Du-te la farmacie, stiu farmacistele de ce ai nevoie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fugi la doctor! Cred ca ai o infectie. Noi nu avem ce-ti face cel mai bine e sa fugi la doctorul de familiewinking

| Chetys a răspuns:

Stai linistita ori poti sa iti dai in fiecare seara cu spirt chiar daca te ustura un pic ea se desinfecteaza si apoi bagi cercelul chiar daca iti curge putin sange tu tot iti dai cu spirt ori o lasi singura sa se astupe sper ca te-am ajutat :*

| Georgianaaa909 a răspuns (pentru Chetys):

Nu e ok, ...si eu am patit-o e o inflamatie nasoala rau si daca o lasi asa in continuare poti sa ajungi sa te operezi.Nu e bine sa mai porti cercei acolo unde este sau a fost inflamata. sad

| Georgianaaa909 a răspuns:

Asa am patit si eu cand eram mai mica...intreb-o pe mama ta daca stie de planta "rostopasca" se geseste si pe strada sau in gradini, daca nu uitate cum arata pe net si adun-o de pe jos sau unde o gasesti proaspata nu uscata, rupe-o, si vei observa ca are substanta din interior portocalie(inainte sa o rupi o speli), cu substanta aia portocalie te dai la ureche in fiecare zi si dimineata si seara.O sa observi ca trece! FUNDA?