| GaBrYeLa18 a întrebat:

mi-am facut operatie de apendicita pe 2 iunie si luni(18 iulie) incep cursuri de inot.Credeti ca o sa pateasca ceva operatia mea de la clor sau altceva.Cine imi da cel mai bun raspuns si adevarat primeste funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CamiBă a răspuns:

Nu cred ca sunt sanse,daca nu te mai doare poti incepe, dar daca apoi simti din nou dureri, mergi la un medic si nu mai merge la inot o perioada

1 răspuns:
| IuLyuTzZikA a răspuns:

Sincer iti spun sa nu te duci la aceste cursuri.

Si eu am facut aceasta operatie acum 2-3 anii iar doctorul mi-a spus sa nu fac sport o luna aproape 2...Deci ca aproape nu trece nici o luna de can ti-ai facut operatia.

Sfatul meue este sa nu te duci la aceste cursuri si sa le amani cu o luna mai tarziu pentru a nu avea surprize neplacute cum ar fi : sa iti plezneasca operatia pentru ca ea trebuie sa se refaca dupa acea taietura.

Si nu, operatia nu va fi afectata de clor sau alt cevawinking

Fundabatting eyelashes