| Florennce a întrebat:

Mi-am luat o pisicuţă de câteva zile, dar am descoperit că sunt alergică la ea. Am spălat-o, e deparazitată intern şi extern, am schimbat lenjeria din cameră şi am spălat pe jos în fiecare zi, dar tuşesc întruna când e cu mine şi nu pot să respir, plus nasul care-mi curge, mâncărimi pe piele.
Am încercat s-o ţin pe hol, dar miaună întruna şi mi-e milă de ea, deci am lăsat-o să vină înapoi la mine în cameră. S-a obişnuit aşa mult în camera mea că plânge oriunde aş lăsa-o şi ziua, şi noaptea. Şi nu-i place să stea singură; e pui de pisică.
Ideea e că nu vreau să o dau şi nici s-o las pe afară, prin curte. Aş putea să iau nişte medicamente contra alergiei şi să merg la o farmacie veterinară şi să cer ceva şi pentru ea?
Ce mă sfătuiţi? Mulţumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Felys a răspuns:

Din pacate alergia nu se vindeca

| rosirtep a răspuns:

Nu e bine sa stai in preajma a ceva ce îți provoacă alergie. Desigur, poți încerca să iei medicamente prescrise de un medic, dar e cam degeaba daca sursa alergiei e tot acolo...
Poate îi găsești un alt cămin primitor