anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-am propus sa slabes 5-10 kg pana la vara. Vreau sa imi faceti o lista lunga cu alimente foarte sanatoase (care sa fie la indemana oricui). Si mai vreau inca una cu combinatii de mai multe alimente pentru micul dejun. Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Alelulu a răspuns:

Alimente f santoase : pastai ( le poti cumpara congelate) ciuperci varza dovlecel rosii castraveti spanac telina vinete ceapa broccoli salata verde ardei conopida..etc. Combinatii : eu de ex mananc salata de varza cu conserva de ton ( in suc propriu ), sau pastai innabusite ( le acopar cu apa pun usturoi si las sa scada apa) cu carne pui sau vita sau peste la grill, sau ciorba de vita ( fara cartof) sau supe creme de legume ( de ciuperci, sau de broccoli, sau de dovlecel ) sau mananc broccoli fiert cu peste, sau spanac cu gratar, oricare din legumele enumerate mai sus la gratar sau crude cu carne la grill sau fiarta. Am facut chiar si salata beuf sau de vinete insa in loc de maioneza am pus un iaurt cu 2% grasime amestecat cu un galbenus de ou fiert. Mancand asa am slabit pana acum 30 kg, mentionez ca nu le am spus din capul meu, merg la nutritionist. Si trebuie evitate iaurturile sau laptele cu 0, 1% grasime. Contin multe chimicale. Mai bune sunt cele cu 1, 5-2%. Sper ca te am ajutat! O seara buna!

| Alelulu a răspuns (pentru Alelulu):

Ps. La micul dejun poti sa bei. 1 pahar cu lapte cu 2-3 felii de paine neagra cu gem, sau cu 6-7 biscuiti, sau iaurt cu cereale ( dinalea fara zahar). Sau lapte cu cereale... Cam astea sunt alternativele.

| anonim_4396 explică (pentru Alelulu):

Multumes mult!

3 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU ai precizat ce vârstă/înălţime/greutate ai acum ( respectiv dacă eşti fată sau băiat ), pentru ca să vedem dacă este necesar să slăbeşti.

INDICĂ aceste detalii, apoi mai vedem...

Toate cele bune.

Întrebări similare