Stiu, dar e ciudat. Acum vad in ceata, daca intorc privirea in dreapta vad in ceata. Nu ma mai doare capul, nu mai mi-e rau dar ma simt ciudat, parca nu-mi pot controla ochii(din cauza ca nu vad). Este normal?
Da.
Multumesc mult. Sper sa fie asa, vad rau, sunt zapacita din cauza ca nu vad. Daca in 5-6 zile nu-mi revin, merg la medic iar.
Stai liniştită şi ai răbdare vreo săptămână, două. Ai nevoie de timp ca să te acomodezi.
Este posibil sa fie o problema de acomodare, dar daca ea nu se rezolva relativ repede, atunci trebuie sa te reintorci la medic.
Cam in 3-4 zile?
5-6.
Bunăăă! În spatele monitorului se afla o ochelarista cu dioptriile -6 si -6.5.
Dureaza 2-3 zile pana te obisnui, fii calmă! E normal...Eu prima oara cand mi-am pus schelari vedeam "crapaturi" in pamant..Stiu,suna penibil. :I )
Nu e ceva grav.Aşa va fi mereu "la inceput".
Da, dar ideea e ca nu vad, vad in ceata Mi-e teama sa nu fi gresit aia ceva. E a doua zi cand ii port si vad la fel, mai ales cu ochiul drept
Auu.Du'te la alt medic sa verifice daca e totul bine.
Buna! Am fost din nou la medic si mi-a zis: e normal. Mi-a facut un consult si a zis ca e normal. I-am purtat permanent dar nu faceam fata. Am mers la un alt medic si mi-a spus ca a gresit cealalta doctora, ca n-am nevoie de cilindru. Groaznic... nici nu isi dau interesul