Trebuia sa faci cum ti s-a spus.Sa mai tii ghipsul.Acum degeaba te mai vaiti pe aici.Suporta consecintele.Du-te iar la el si vezi ce se mai poate face.
Sa o fi lasat ghipsul unde a fost pus de doctor. El de nebun ti-a zis sa il tii 14 zile?
Eu cred ca nu!
Suporta consecintele.
Mergi inapoi la dansul!
Mi-a zis 10-14 zile si l-am scos dupa 10 zile. Nu cred ca era mare diferenta daca il scoateam dupa 3-4 zile.
Ba era! Deoarece locul inca nu este vindecat!
Daca ar fi fost vindecat, nu te-ar mai fi durut acum!
Din pacate te-ai grabit deoarece diferenta de timp este "enorma" si in acest moment tendoanele iti sunt inca insuficient refacute. Maine la prima ora prezinta-te la medicul ortoped care ti-a aplicat aparatul gipsat. Sanatate.
Are ceva daca il pun la loc si il infasor bine cu fasa?
Nu cred sa ajute, insa va trebui sa ai grija sa nu-l fortezi deloc. Eventual sa-l infasori maine dimineata inainte de a merge la ortopedie.
Chiar trebuie sa ma duc acolo. O sa ma certe ca l-am dat jos singur si nu il mai suportam, am si claustrofobie, imi transpirase piciorul, ma zgaria... Cand l-am pus a zis ca am o entorsa, sunt doar intinse. si in 10-14 il dam jos. Nu pot aplica Sindolor si alte creme si sa il mai tin in fasa?
Si apropo am mai citit ca trebuie sa il tin repaus 7 zile. L-am tinut chiar 10 zile repaus.
Proasta alegere, acum si daca iti pui la loc ghipsul nu mai are rost.Du-te inapoi la medic sa vezi ce e de facut.