| CatrinaAndreea a întrebat:

Mi-au aparut acum 2 ani niste negi in talpa si pe degete. Deoarece am auzit ca pot disparea singuri, nu i-am tratat. Ei s-au inmultit si acum am vreo 6 pe degete. De vreo 3 luni ii tratez cu o soluție care ii arde, Duofilm...s-au mai micsorat iar unul chiar a disparut de tot insa acum, observ ca imi apare iar unul in acelasi loc plus inca unul in alta parte pe mana...ce sa fac? Sunt disperata. Nu inteleg de ce imi tot apar in continuare din moment ce ii tratez. Daca puteti sa ma ajutati astept sfaturi. Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Jouliete a răspuns:

Ar trebui sa mergi la medicul dermatolog sa te consulte daca in ciuda tratamentului tot apar, ca vede el ori sa ii scoata cu un laser ori sa iti prescrie altceva.

| Violleta2022 a răspuns:

Negii nu au cum sa dispara singuri, iar ignorarea nu face nimic, doar duce la inmultirea lor fiind foarte infectiosi.
Mergi la un dermatolog pentru tratament adecvat, sau pune pe ei cate o feliuta de usturoi, proaspat taiat si tine acolo minim 15 minute zilnic, cel putin 10 zile la rand.
Apar atat de multi fiind ai acest virus in corp, care-i produce iar sistemul tau imunitar este foarte slab si nu poate lupat cu virusl sa-i elimine.
Pune mana serios pe mancare sanataosa: fructe proaspete, legume si doar un sfert de porti de carne. Fara salamuri, carnati, prajeli, grasimi, afumaturi si dulciuri.
daca iti ridici sistemul imunitar, alaturi de tratamentul local, va functona si negii vor fii eliminati.