| Oyasumi a întrebat:

mi-au aparut niste cosuri mici,pe frunte,pe obraz.
Am fost la dermatolog,si ca este normal,si igiena corporala ajunge.Dar am citit despre Zynerit si ca ar fi foarte bun si isi face rapid efectul, daram citit ca lasa anumite urme.Ce sunt aceste urme?
Sunt adanci? Sunt evidente? Cum poti scapa de ele

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Cristy777 a răspuns:

Citi ani ai?

| MyNameIsGiovana a răspuns:

Daca sunt albe, foloseste Isotrexin. Ajuta foarte mult! Fratele meu avea acnee serioasa si a folosit Zynerit, dar nu i-a ajutat. Eu zic sa incerci, decat sa stai asa!
Fii atent la ce mananci! Mananca fructe si mancare sanatoasa! Altfel, cosurile for exploda peste tot. Multa sanatate!

| Oyasumi explică:

15,nu am acnee asa toata fata mi-a aparut 4-5 mici rosii pe frunte si alte 4-5 mici intre bas si obraz... nu le suport

| Gabriela_Mihaela_1990 a răspuns:

Eu am avut mult timp coșuri si puncte negre, si am reușit sa scap de ele când am găsit un doctor dermatolog f bun.

Doctorul mi-a dat un tratament anti-acnee cu creme pe baza de 100% ulei pur de arbore de ceai(Tea Tree) de la Thursday Plantation.

La mine diferența, a început sa apară imediat la câteva zile de utilizare a cremelor. Tenul a devenit foarte curat vizibil si coșurile au început sa se usuce rapid. Treptat s-au uscat si m-ai mult si apoi au dispăruta de tot.
Iti recomand cu ceea mai mare încredere produsele, pe mine m-au scăpat de coșuri.
Te mai sfătuiesc sa schimbi săpunul normal cu un săpun pe baza de ulei 100% pur de arbore de ceai pentru a controla excesul de sebum si pentru a preveni apariția coșurilor.