Clateste-ti gura cu o solutie de bicarbonat de sodiu (1 lingurita rasa de bicarbonat la 1 pahar cu apa). Si vezi ca la farmacie se gaseste "Solutie contra aftelor". E mai buna pe durere decat glicerina boraxata, pentru ca contine si anestezina, care calmeaza durerea.
Te ustura dar cu siguranta iti trece, trebuie sa-ti dai de mai multe ori pe zi
@Dimboleasca. sunt baiat, deci nu pot face **** cum faci tu M-a spal pe dinti, fata de tine.
Mi-a dat unu de la farmacie o solutie si ii zic : ustura sau ceva? el nu nu cum sa usture... E cand mi-am dat pe limba simteam ca mor pur si simplu, dar mi-a topit toate basicutele in 2 secunde. acum mai am pe partea de jos aia sensibila si imi e frica sa dau
Cel mai natural remediu pentru o infectie fungica este sucul de grepfrut. Fa un bedijonaj bucal cu suc din grepfrut si eventul pune in el si 3 picaturi de tinctura de usturoi si in cateva zile cu siguranta ii va trece sau daca nu merge(ceea ce nu prea cred), incearca cu Biotics.
Sper ca te-am ajutat!
Aceasi problema o am si eu in acest moment. Nu e prima data cand mi se intampla, stiu ca e dureros dar vor trece in cateva zile. Durerea e putin insuportabila dar iti va trece.