| Millis a întrebat:

mi-e foarte foarte jena sa pun aceasta intrebare dar nu am ce sa fac si nu vreau sa merg la doctor. cand ma duc la toaleta sa fac treaba mare, ma doare foarte tare dar nu fac in fiecare zi cum trebuie sunt si saptamani cand nu pot, parca sta acolo in mine, vreau sa fac sa imi mearga burta ca sa imi curat stomacul, dar fara laxative sau chestii de genul, ce as putea face?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| LiliJB a răspuns:

N-ai ce face. Doar sa mergi la doctor.Stiu ca nu vrei dar nu ai ce altceva face, cred.

| Cosmotel a răspuns:

Bea ceai verde, poate si cafea ca sa te ajute. nu-i bine sa tii in tine, te poti imbolnavi.

| El3m3ntul a răspuns:

Mananca unt de arahide ajuta!

| Sailor1 a răspuns:

Dimineata, pe stomacul gol, se ia o lingurita de miere de albine dupa care se bea imediat apa plata, tinuta la temparatura camerei. Poti sa incerci si cu prune uscate sau chestii de genu. Problema ta poate fi legata si de activitatea fizica. Cat de des faci miscare/sport?

| Numero1 a răspuns:

Este din cauza ca nu mananci lichide, si de aceea treaba mare se elimina mult mai greu iar in timp vei face si hemoroizi(niste bubite pe fund datorita efortului depus in timp ce tu faci treaba mare), incearca sa consumi mai multe lichide, supe, fasole, pepene, smantana, multa apa si ai sa vezi ca o sa te usurezi. Daca te vei duce la doctor eventual ei iti vor da si un tratament si o dieta/regim ceva.Nu ar fi rau sa te duci la doctor, macar sa vezi care este cauza, nimeni nu stie mai mult decat un doctor.Te pup.

Răspuns utilizator avertizat
| doctorandus a răspuns:

Cred ca trebuie sa te duci repede la un spital.

| DumiY a răspuns:

Probabil ca esti constipata din cauza ca nu consumi lichide. Bea apa si ceai te va ajuta. Mananca pepene verde si incearca sa nu mai mananci mancare,, uscata''(cartofi prajiti, carne la cuptor sau gratar). Poti sa te duci si la medic daca vrei insa medicul cred ca iti va da laxative sau alte chestii. tongue