anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-e frica sa nu am diabet zaharat,mananc extrem de multe dulciuri cam in fiecare zi si azi am facut o pauza,de o saptamana ma doare burta la scoala si noaptea mai ales, am scaune dese si ma simt moale.De la un timp beau multa apa dar nu urinez prea des. Oare am diabet? Ultima oara cand am facut analizele glicemia mi-a iesit 111 iar doamna doctor mi-a zis ca in cativa ani daca o tin in ritmu asta risc sa am diabet, dar analizele le-am facut acum 1 an.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Te duci si iti mai faci niste analize. Gliecemia o poate lua si medicul de familie, ca exista aparate speciale

| Kriss96 a răspuns:

Eu zic sa te duci sa ceri niste analize. Chiar daca ti-e frica de rezultat gandeste-te ca mai bine sti si iei un tratament decat sa astepti si sa fie mai rau apoi.
Este posibil sa ai diabet. O forma mai usoara cel putin. Dar nu sta asa! Ti se poate faca extrem de rau daca lasi sa treaca timpul! Stiu de la mine din familie.