| Ofiintă a întrebat:

Mi s-a rupt o bucata dintr-un dinte, cel din fata si nu stiu ce sa fac, am auzit despre ceva reconstructie dentara. Nu a fost vina mea, din cauza cuiva s-a intamplat asta si nu stiu daca stomatologul poate sa-l rezolve, imi este frica ca, nu poate face nimic.
Am avut o dantura superba dar s-a rupt un coltisor si nu mai este la fel.
Astept raspunsuri, daca cumva ati mai trecut prin asa ceva!
Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Delicacy a răspuns:

Ai auzit bine de reconstrucţie dentară.Nu este capăt de lume, fi fără griji, sunt foarte mulţi stomatologi iscusiţi.

3 răspunsuri:
| CipiA a răspuns:

Pai draga mea prietena reconstrucție dentară mi-am făcut eu și nu are nici o legătură cu dinți din fata ci doar cu măselele. Asta este cazul meu, Cazul varului meu : Te duci la dentist și îi spui ce ai pățit și ți-l lipește nu îți fă griji nu ai restricții la alimente sau așa ceva doar sa ai grija la impactul cu un obiect necunoscut în zona bucala pentru că locul unde este lipit se-va desprinde sper ca ți-am fost de ajutor. Primesc ceva?

| Walker a răspuns:

Buna! Stai linistita, pentru orice exista o rezolvare!
Iti dau exemplul meu happy La mine a fost vorba de o carie la dintii din fata( imi placea mult Cola la vremea respectiva) si a trebuit sa imi sparga dintele acolo exact cat se intindea caria. Apoi mi-a pus o plombita cum ii zicea el si i-a si indreptat. Dupa 3 ani pot spune ca am si acum o dantura perfecta si chiar se merita sa mergi la dentisthappy Un pret estimativ ar fi 100-lei cu totul

| Tase19 a răspuns:

Da se poate face reconstructie dentara fara probleme. Si eu am avut aceiasi problema. Iti reface dintele in zona afectata. Nu stiu cum se numeste in termeni medicali dar se poate, si fara costuri mari