| aleee5262 a întrebat:

Buna TPU. Mi s-au rupt 2 unghii din carne dar nu le pot nici taia din cauza ca s-au rupt pe la mijlocul unghiei. Cum ar trebui sa procedez sa se refaca?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Lasa-le sa creasca.

| JustDeedee a răspuns:

Se vor reface singure. Nu insista asupra lor decât să le dezinfectezi și să porți pansament pentru a nu le lovi. În cazul în care observi că se agravează, în sensul că te doare foarte rău, mai bine mergi la medic deoarece nu e de joacă cu astfel de lucruri, riști să se infecteze și să apară alte probleme și mai bine previi. happy

| Anonimulantisocial17 a răspuns:

Se refac singure nu te speria dar dureaza foarte mult timp vreo cateva luni.Eu mi-am rupt o unghie din radacina si credeam ca am sa raman toata viata fara unghie dar incet incet sa refacut dupa vreo 6 luni.