Salut! Parerea mea e ca asta e nesimtire. Am trecut si eu prin asta anul trecut, cand mi-am scrantit mana stanga la incheietura, si am stat vreo 5 ore la asteptare, pentru rezultatul radiografiei, ca sa aflu dupa 5 ore ca trebuie sa mi-o puna in ghips. Cand am auzit si de niste hartogarie de completat,nu ma mai interesat si am plecat. Eu iti spun,cel mai bine ca sa fii sigura, du-te la o clinica privata sau undeva si fa-ti o radiografie, sa vezi daca e ceva rupt sau altceva(nu vreau sa te sperii). Banuiesc ca oricat de batuti in cap ar fi, nu ti-ar pune ghips de pomana. Asa ca, ca sa fii sigura, fa o radiografie. Piciorul trebuie sa stea cam 15-20 zile in ghips sa se vindece complet. Nu-l da jos, pentru daca le formeaza oasele stramb, atunci... (daca iti spun continuarea chiar ca te sperii). Iti doresc multa sanatate si insanatosire grabnica.
Bună.
Te duci direct la directorul spitalului cu o reclamație scrisă și dacă nu se vor lua măsuri, chemi televiziunea. Asta merită!
Sănătate!
Pa, pa.
Cel mai bine ar fi sa sesizezi politia sau televiziunea. Multa sanatate si multa bafta iti doresc! Te puup.>
Deny_Abuaritei_1997 întreabă: