Spala-te cu gaz si e un pieptan cu dinti multi si pieptana-te cu el.Si roag-o pe mama ta sa ii traga de la radacina.E mult de munca, dar e cel mai sigur
Otet sau petrol
Spală-te pe cap cu şampon, nu cu săpun, iar după clătire, toarnă oţet în păr.Ar fi bine să-l diluezi cu puţină apă.Pui o pungă pe cap şi stai cam 30 de minute.Nu-l clăteşti, ci îl ştergi cu prosopul, nu cu uscătorul de păr.Repeţi operaţia din 2 în două zile.
Pe un păr curat, nu se lipesc lindini.
Sau gaz, dar miroase oribil.E mai bun oţetul şi la îndemînă.
Mai bine ii spui doamnei diriginte sa te mute din banca cu nespalata aia, dupa care te dai cu petrol in cap.
Bună!
Părinţii noştri au folosit cu încredere gazul atunci când era vorba de anihilarea paduchilor. Amestecă o parte apă şi o parte gaz şi aplică soluţia rezultată pe păr. Acoperă părul cu un prosop pentru maxim trei ore, iar apoi şamponează părul de cel puţin trei ori pentru a scăpa de miros.
Te pup!
Te tunzi la chelie si pana iti creste parul din nou, nu vei mai avea oua. Ma refer la ouale de pe par. (Daca te gandeai la altceva). Serios, nu glumesc, trebuie sa tunzi la chelie. Daca vrei sa mirosi toata ziua a petrol si otet, treaba ta.
Sora mea a venit de la scoala cu paduchi si mi-a dat si mie…ufff.
Eu si sora mea avem un un par tare frumos si lung si am cautat sa folosim un produs anti-paduchi si lindini natural, care sa nu ne arda parul sau sa ne provoace arsuri scalpului
Am gasit un gel natural impotriva paduchilor cu ulei 100% pur din arbore de ceai(tea tree oil) de la Thursday Plantation.
Chiar de la prima utilizare efectele s-au vazut. Eu si sora mea am fost tare multumite de gelul natural anti-paduchi, ne-au scapat complet de paduchi si ouale lor.
Pe langa faptul ca gelul ne-a scapat complet de paduchi si lindini…mi-a placut foarte mult ca a venit cu un pieptan special de paduchii din otel inoxidabil care ne-a ajutat.
Pup
Alea albe e dafapt matreata.asa se intampla la adolescenti te poti spala pe par mult si bine ca nu se duce, apare peste cateva zile inapoi.a avut fratemiu vreo 2-3 luni daca nu chiar si mai bine si acum nu mai are matreata :*
Exista o solutie la farmacie si iti da un piaptan special care ti-le scoate din par!
Gabriella22 întreabă:
anonim_4396 întreabă: