| nustiu680 a întrebat:

nu de curand am fost la neurolog deoarece aveam niste dureri puternice de cap dar mi-a zis ca nu e problema neurologica si ca am nevoie de psiholog, credeți ca neurolog are cum sa isi dea seama daca suferi de chestii nasoale cum ar fi tumori cerebrale etc fara RMN sau chestii din astea?
Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Redhead6 a răspuns:

Iti recomand sa mai mergi la un neurolog si sa faci un RMN pentru a fi sigur, dar cred ca daca era ceva grav si-ar fi dat seama neurologul la care ai fost. Migrene puternice am si eu, in general sunt de la lipsa de miscare, stres, oboseala.

4 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da, se uită la tine și își dă seama după ochi că suferi de pitici pe creier și păsărici. Piticii nu se văd la RMN.

| Sonia822 a răspuns:

Daca ai o tumoare pe creier, de obicei nu poti sta in picioare. Daca stai intr-un picior cu mainile in lateral si cu ochii inchisi si nu-ti poti mentine echilibrul, probabil ai o problema, altfel nu. Ti-a adresat cu siguranta niste intrebari, in functie de raspunsul tau a ajuns la concluzia asta. Un rmn la cap iradiaza, nu e de gluma, distruge niste celule, da altele in timp. Trebuie sa ai simptome clare, probleme de echilibru, confuzie mentala, sa vb in dodii, sau sa nu iti poti controla degetele pe tastatura ca sa aiba motiv sa te trimita la rmn la creier.
Mai trebuie sa stii ca daca ai suferit vreun soc, ai vreo probleme personala nerezolvata, care te-a afectat, poti avea dureri de cap.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu iti recomand sa schimbi neurologul. Cauta unul mai batran, cu experienta si fara tendinta de a te trimite la psiholog, psihiatru si daca ti-ai rupt piciorul la fotbal.
Eu personal am fost pe puntul sa fac avc din cauza incompetentei medicilor. Am ajuns si la psihiatru (la recomandarea medicilor) care, slava Domnului, si-a dat seama ca nu sunt de competenta lui. Dar m-a trimis la un neurolog batran. A descoperit ca am stenoza. Vase de sange strangulate. De acolo ameteli cu caderi pe strada, migrene (cu greturi si tot tacamul). Am tratament si traiesc fara probleme. La mine nu este operabil. Daca ar fi fost, nu traiam cu tratamente.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Si am uitat, nu rmn ci un Eco Dopler este mai util.