Durata unui ciclu menstrual este in medie de 28 de zile. Ai avut in vedere acest lucru cand ai apreciat data la care trebuia sa ti declanseze menstruatia?
http://www.i-medic.ro/sanatate-feminina/menstruatia/calendar-menstrual
NU te ajută cu nimic dacă tot ŞTERGI întrebările anterioare şi repostezi aceeaşi întrebare!
Persoanele care răspund CONCRET la aceste întrebări sunt aceleaşi, restul răspund "pe lângă subiect".
Mai bine FACI cum te-am sfătuit într-un răspuns anterior : MERGI la control la medicul endocrinolog şi la cel ginecolog!
Toate cele bune.
Daca in septembrie, octombrie si noiembrie ti-a venit menstruatia la fel ca de obicei, nu e vorba de o sarcina ca urmare a contactelor sexuale din august. In acest caz, cel mai probabil sangerarea de la inceputul lunii decembrie a fost o menstruatie modificata din cauza acelei "raceli". E cazul sa schimbi ginecologul, ar fi trebuit sa primesti tratament de la cel la care ai fost.
Poate fi si sarcina.Dar ai avut si alte simptome? Daca nu ai avut nu stiu daca ar putea fi sarcina.
Poate sa nu vina luna asta.Sunt luni in care nu vine deloc.Si luna viitoare vine normal.Se poate intampla si sa nu vina, poate de la raceala aceea.
Mie mi-a intarziat odata o luna si nu am avut contacte sexuale si m-am speriat rauu dar dupa mi-a venit