anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU
nu mai este exagerat de mult pana la vara dar... vreau sa slabesc 10kg pana atunci pentru ca stiti cum e, sarbatorile au depus dar nimeni nu a facut ceva in legatura cu astalaughing si asa a ramas
deci intrebarea mea este ce sa mananc la scoala 8:00-14:30(cand ajung acasa) ca sa imi ajunga,sa fie ok ca macar sa nu ingrase daca nu ajuta la slabit si sa fie bun? adica ar fi ok o banana/mar si un sandwish cu ceva salata,rosii,castraveti+o felie de sunca+ branza, si ceva biscuiti nu stiu?

si la pranz,cina ce as putea manca?

la capitotul sport... coarda, dans,zumba, mers pe jos... ar fi potrivit?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU ai precizat ce vârstă/înălţime/greutate ai acum ( respectiv dacă eşti fată sau băiat ), pentru ca să vedem dacă este necesar să slăbeşti.

INDICĂ aceste detalii, apoi mai vedem...

Toate cele bune.

| Almássy a răspuns (pentru bursuc001):

Chiar este necesar sa slabesc. am facut testul imc pe site-ul pe care il faci si tu si trebuie sa slabesc 10 kg...

| Astella a răspuns:

La sc. poti sa mananci fructe si daca vrei stii este iaurt din ala cu fulgi si e tare bun, costa vreo 3 lei si o colega de a mea mananca in fiecare zi din aia ca e la dieta...apa, nu suc si cand ajungi acasa trebuie sa mananci putin mai consistent, ca daca scazi repede cantitatea de mancare te poti alege cu o boala de stomac...trebuie sa reduci mancarea incet,incet, si poti sa mananci salata de cruditati, cartofi fierti, ca nu prea ingrasa, doar cei prajiti ingrasa.Mai poti manca cereale cu lapte, nu neaparat dimineata. Piept de pui si carne alba de peste ca aia chiar nu ingrasa.Si trebuie sa mananci de toate dar moderat foarte putina paine, mai reduci din dulciuri, dar tot trebuie sa iei o tableta de ciocolata pe zi ca ajuta la memorie si nu ingrasa. poti sa bei suc o data pe sap., ma refer la sucul ca: Fanta, Cola.etc,bea numai sucuri facute de tine in casa naturale, sau Granini, etc.
Cat despre sport, orice sport fizic e bun si te ajuta sa arzi calorii.
Deci sa nu scazi prea mult in mancare ca faci anemie si iarasi nu e bine.Trebuie sa mananci si din dulce si din acru, sarat si amar, ca trebuie la organism.Din toate cate putin ca sa iti fie bine. laughing

| Almássy a răspuns (pentru Astella):

Hm..as vrea ceva mai practic adica sa zicem ca as manca iaurt si piept de pui, salate 2 luni apoi dupa ce raman fara bani o sa mananc alte chestii...si o sa ma ingras?!? eu nu consum dulciuri junkfood, sucuri din fire deci nu aici este problema... si anemie am dejalaughing laughing in fine mersi de sfaturi o sa tin cont!love struck

| Szica a răspuns:

Cum am reusit eu, acum trei ani:
1. am renuntat complet la carne si lactate
2. cate un suc proaspat de fructe (orice fruct, unul sau mai multe impreuna) pus la blender cu o mana buna de urzici sau spanac (crude), in fiecare dimieata, pe stomacul gol.
3. Jillian Michaels - Ripped In 30. In fiecare zi, no excusses, nu conteaza ora.
4. Culcarea in fiecare zi inainte de ora 22.01 :) Daca poti face 5-15 min de meditatie inainte de culcare ar fi ideal (nu e mare filozofie, nu ai nevoie de cursuri cu vreun guru, dar linisteste mintea in mod miraculos). (exemplu: //www.doctoroz.com/videos/meditate-lose-weight-pt-1, sunt trei parti)