Toti oamenii trec la un moment dat prin faze mai "ciudate" si isi put tot felul de intrebari despre viitor, le e frica de faptul ca nu vor deveni ceea ce vor etc. E NORMAL, nu te speria.
Si eu am trecut prin faze in care ma intrebam "ce naiba o sa fac eu cu viata mea? De ce e totul atat de greu?" Si nu spuneam nimanui nimic pentru ca nu aveam curajul, dar asta a trecut cu timpul.
Nu te mai gandi atat ca esti diferita, ca toti sunt ok doar tu nu esti, pentru ca nu e asa. Cum tu te prefaci la scoala ca esti ceva ce nu esti asa se prefac si altii si nimeni nu ii observa.
Si eu aveam nopti in care plangeam si stateam mereu pe tumblr, uitandu-ma la poze depresive, dar mai tarziu mi-am dat seama ca de fapt imi plangeam singura de mila. Aveam din ce in ce mai putini prieteni, ma izolasem complet.
La un moment dat m-am intrebat "de ce imi pierd timpul asa cand as putea sa fac ceva care m-ar ajuta in viitor?" Am inceput sa ma implic in activitati la scoala, sporturi etc si mi-a trecut starea aceea.
Incearca doar sa nu te mai gandesti ca e posibil sa ai boli mintale, pentru ca NU AI. Incearca sa faci ceva diferit, inscriete intr-o echipa de sport, participa la proiecte extrascolare etc. Chiar o sa te ajute.
Si stai calma, daca te gandesti prea mult la viitor ratezi prezentul! Si candva o sa iti para rau...
Sper ca te-am ajutat