Întrebare recomandată | LuannaMaria a întrebat:

Nu stiu ce e cu mine, m-am trezit azinoapte pe la 5 si eram foarte ametita si transpirata (nu sunt racita).
Am decis sa ma bag in pat crezand ca imi va trece. M-am trezit iaras la 7 pentru a ma duce la scoala, dar la fel, ma simteam ametita, asa ca am decis sa stau acasa.
Acum e ora 9:20 si la fel ma simt.
Inca mai rau, ma doare si capul...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Pai esti singurica acasa? mama/tata/sora ceva? poate ai o cadere de calciu/un pic de raceala.
Bea un ceai caldut de lamaie cu miere (daca ai) fa o baie calduta si apoi stai in pat, iar cand vine mama acasa, ii zici ce se intampla cu tine
O zi buna sa ai si multa sanatatehappy

6 răspunsuri:
| MineaIonutDaniel a răspuns:

Nu stiu ce sa-ti zic, mai bine du-te la doctor poate ai racit.

| laurthelegend a răspuns:

Cred ca esti racita si nu iti dai seama apropo esti in clasele 1-4?

| Raluca1980 a răspuns:

Cea mai buna alegere ar fi sa te duci la un doctor. Poate nu ai calciul necesar in corp. Si mie mi se intampla acelasi lucrul. Pentru ameteala, fa-ti un calciu. S-ar putea sa te simti mai bine.

| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

Cred ca ești răcită. Nu ar strica sa te duci la medic.

| Valerici4 a răspuns:

Poate ai visat ceva urit si te-ai speriat foarte ult eu simptome de astea am avut doar cind visasem ceva urit asa a fost toata ziua dar peste o zi iti va trece.Mie me-a trecuthappy

| claudiu6478 a răspuns:

Clar bolnava