| Alininush a întrebat:

Nu stiu ce sa mai fac. Am 16 si acuma cum vine vara vreau si eu sa merg la strand. Problema este ca am foarte mult par pe burta pana la piept. Eu sunt alb la piele si parul este negru si se vede foarte urat. Am incercat cu crema depilatoare si este ok doar ca se vede foarte urat radacina. Mi-am intrebat parintii daca este cineva paros cine la mine in familie si chiar nu este. am incercat o singura data sa ma epilez pe piept cu epilatorul si m-am iritat foarte tare. Nu stiu ce sa fac. Dau funda cine imi da un raspuns ok. Mersi fain.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

Poti incerca epilarea cu laser (procedura se repeta dupa cel putin 6 luni).
http://www.i-medic.ro/......lectroliza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E o afectiune foarte grava, inseamna ca esti. fi pregatit... BARBAT! ce te epilezi daca oricum creste iar? e normal si de la natura.