Asculta de mine si o sa reusesti!
Ia acest tabel : http://www.reteteculinare.ro/sanatate/calorii/tabel/
In functie de acesta iti prepari mancarea!
Mananci CAT MAI MULTE PROTEINE, CAT MAI PUTINE LIPIDE!
Mesele zilei
1. Micul dejun (sa nu cumva sa il eviti, e cel mai important)
ora 9:00
2.o mica gustare 11:30
3.Pranzul 14:00
4.o mica gustare 16:30
5. Cina 18:00
6.o mica gustare 20:00
Orele sunt puse orientativ, dar ar fi bine sa nu mananci dupa ora 8.
La mesele principale incearca sa nu te saturi, manaca doar cat sa iti fie de ajuns.
RESPECTA programul pus de mine, 6 mese pentru ca te va ajuta sa iti sporesti metabolismul si sa arzi mai repede caloriile.
Mancarea o vei manca in functie de tabelul pe care ti l-am pus acolo.
Cat mai multe proteine, cat mai putine lipide!
SPORTUL!
Totul consta in exercitiile cardio (care iti fac inima sa iti bata repede).
2 ore de cardio pe zi, ar fi grozave, daca poti si mai mult.
(gasesti pe net exercitii de cardio)
Odihna este importanta de asemenea.
Daca te culci la ora 22:30-23:00 e perfect!
FARA BAUTURI ALCOLICE (INCLUSIV BERE CU SAU FARA ALCOOL) SI SUCURI IN PERIOADA ASTA!
BEA CAT MAI MULTA APA! 2 l PE ZI AR FI PERFECT.
BAFTA MULTA!
p.s. Abdomenle nu te ajuta, vei pune muschi sub grasime deci le faci degeaba.Nu o sa slabesti de la ele!
FA DOAR CARDIO.
Buna
Abdomene/urcat/coborat scari si inot.
Redu fainoasele/dulciurile si un pic sarea daca poti.
O zi frumoasa sa ai
Trebuie sa te gandesti cu cateva luni inainte... in 3 saptamani nu faci mai nimic. Apuca te de o dieta, fa sport zilnic
Abdomene: pai. tinand cont ca nu ai spalier la indemana poti incerca sa stai in pozitie orizontala peste o saltea, sau un prosopel mai gros, cu mainile la spate, ridicand amandoua picioarele, dupa care lasandu-le jos fara sa atingi solul. ( sunt mai eficiente abdomenele astea decat cle normale, _ pe care de altfel le stii si tu - pentru faptul ca nu obosesti coloana )
pentru solduri, exista un exercitiu care nu prea il vad pe net, deci o sa incerc sa ti.l explic asa: practic stai in genunchi, dar nu ridicat, ci ca si cum a sta pe un scaun, stuff like that.
dupa care te ridici ( ramanand in genunchi ) lasand sezuta pe sol, intr-o parte si cealalta sper ca m-am facut explicita. si eu trag tare cu gimnastica si sportul baftaaa ^_^