| pixeltinker a întrebat:

Buna TPU. Nu știu ce să mai fac. In August am fost la un consult ginecologic și am luat Normens și duphaston timp de câteva luni și sunt la a doua luna și vad că nu se reglează, am avut de 2 ori într o luna cu cheaguri si e abundent.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Schimba ginecologul!

| Wr3nch a răspuns:

Sa mergi din nou la ginecolog/alt ginecolog. Eventual incearca pe romedic, unde lumea si stie ce zice

| Fatamuntilor a răspuns:

Mergi din nou la MEDIC, eventual mai cere si a doua opinie.La mine mi s-a reglat cu Normes la adoua cutie, trebuia cel putin 3.

| Floridori a răspuns:

Ciclurile neregulate au la baza dereglari hormonale.
Din pacate, multi medici ginecologi recomanda tratament hormonal generalist, fara a face un profil hormonal, care poate functiona in cazul a 8-9 femei din 10, dar este o problema atunci cand tu esti acea femeie in cazul careia nu functioneaza.

Pentru un tratament corect, mergi la medicul endocrinolog.Acesta iti va cere un set de analize pentru a stabili profilul tau hormonal, iar in functie de acesta, iti va fi recomandat un tratament care sa suplineasca nevoile tale hormonale.
Apoi, mergi si la un ginecolog pentru a fi stabilit daca dereglarile hormonale au provocat si anumite afectiuni specifice, precum sindromul ovarelor polichistice.

Multa sanatate!