Normal ca nu intelegi.
Stai linistita, nu ai nimc. doar cresti, nu cred ca are de ce sa te sperie asta.
Unii oameni se dezvolta mai greu, altii mai repede, nu este nimic anormal in legatura cu tine, ai lucruri mult mai importante la care sa te gandesti decat la asta.
Incearca sa nu mai faci comparatii intre tine si altii, nu am fost facuti dupa acelasi tipar, ar fi... ciudat e putin spus ca sa aratam cu totii la fel, ca trasi la indigo
Cei care te vorbesc de rau nu iti sunt prieteni, incearca sa-i ocolesti, mai bine putini si buni decat multi care sa astepte cate o ocazie sa te vorbeasca pe la spate.
Toate cele bune!
Am inteles. Nu iti plac acum, dar o sa cresti si o sa vezi de ce e un avantaj sa ai sanii mai mari decat media.
Mandrestete cand te faci mai mare o sa te roage sai ierti pentru ce au spus (avand in vedere sani)
Nui chestia cum mananci, sau ce porti...ideea e ca asa te-a facut D-zeu, acum hai sa luam partea stintifica... Poate sa fie de gena, si cred ca singura explicatie mai logica este urmatoarea: De la o generatiea la alta omu se dezvolta din ce in ce mai repede daca iau exemplul tau, acum 2-3 generatii fetele avea sanii cum iai explicat la varsta de 16-17, asta inseamna ca omu se dezvolta din ce in ce mai repede, iar asta e un dar sai ai mai mari, am auzit unele fete ca se plang ca ii au prea mici, ca se iau colegii de la tine din clasa de tine ca esti mai dezvoltata, inseamna ca sunt doar mitocani daca tie iti place unu lucru si te simti bine in pielea ta n-ar trebui sa asculti pe nimeni, ascultate doar pe tine bineinteles cu mici sugestii si indrumari in anumite cazuri. Sper ca am putut sa te ajut
Oh, multumesc tuturor pentru raspunsurile incurajatoare si ajutatoare! Sper sa imi fie de folos! Am sa fiu mai multumita de mine alta data si in alte privinte!