Eu cred că suferi de anxietate cu siguranță mai ales că le ai avut pe amândouă. Poate și acum le ai, depresie și anxietate. In cazul meu, așa puternică mi-a fost anxietatea că am intrat în depresie până la gânduri sinucigașe și m-am ales cu insomnii in fiecare noapte și până acum, mi s-a făcut efectiv frică de somn. Dar nu cred că mai am depresie, însă anxietate da. Și la mine a inceput fara o reacție normală, in fiecare dimineață mă trezeam brusc din cauza clopotelor(este o biserică în apropiere) și înainte nu aveam nicio problema de genul asta. Nu știu ce să zic? Ai fost la psiholog/ psihiatru?
Nu as spune posedati, ci dependenti. Daca ai avut probleme cu alcoolul atunci stii cum e cu o dependenta sau alta.
Incearca sa treci peste episoadele astea, gandeste la rece, ce ti se poate intampla si ce nu. Realist vorbind. Daca nu reusesti apeleaza la un medic, si nu ma refer la terapeuti neaparat, dar s-ar putea sa ai nevoie de ceva tratament pentru anxietate, depresie, comportament obsesiv etc. Medicul pune diagnostic si tratament. Multa sanatate!