| AllleAlllexandra a întrebat:

Buna TPU happy!
Nu stiu daca este categoria potrivita dar totusi am sa va spun : mi-am luat aparatul relax and tone acum o saptamana iar azi l-am folosit pentru a 2a oara iar dupa ce m-am masat cu el vreo 50 de minute pe tot corpul am inceput sa am ameteli si imi este foarte somn iar pe hartia ce am primit-o cu relax and tone imi spune clar ca daca am aceste simptome neaparat sa imi contactez medicul..adica bine ma gandesc ca este normal sa te simti asa dupa ce il folosesti atata timp.voi ce spuneti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DownTheStairs a răspuns:

Probabli poate chiar sigur l-ai folosit cam mult si te-a obosit odihneste-te putin si cred ca-ti vei revenihappyNu cred ca este altceva nu e de speriat nu e nevoie de medic iti vei revenihappyFunda?

8 răspunsuri:
| fuzzer a răspuns:

Poi fa ce spune pe prospectu acela, contacteaza un medic.

| andru10best a răspuns:

Nu este normal. Am relax and tone de ani de zile si mereu ma simt bine dupa ce il folosesc. Mergi la medic si vezi ce probleme de sanatate ai.

| AllleAlllexandra explică:

Nu am nici o problema de sanatate happy.Am fost saptamana trecuta la medic si totul e ok happy ..ma gandesc ca poate din cauza ca am stat prea mult cu aparatul pe o zona a corpului si poate si din cauza ca am fost si obosita cand l-am folosit happy

| stlucian a răspuns (pentru AllleAlllexandra):

Uite raspunsul la care ar trebui sa-i dai fundabig grin

| stlucian a răspuns (pentru stlucian):

Am acest aparat de mult si crede-ma ca m-a relaxat dar l-am folosit cam 20-30 si nu cred ca perioada de folosire e problema!thumbs up

| AllleAlllexandra explică (pentru stlucian):

Deci. nu am nici o problema de sanatate. poate din cauza ca am fost foarte obosita happynimic altceva laughingoricum acum deja ma simt mai bine happy

| stlucian a răspuns (pentru AllleAlllexandra):

Ma bucur si multe sanatate iti dorescwinking

| AllleAlllexandra explică (pentru stlucian):

Multumesc happy!