| MartinLutherKing a întrebat:

nu stiu de ce in ultimul timp m-a durut capul si am de mult timp gatul infundat, dar e o durere suportabila. Am observat si ca mi-a scazut apetitul. Imi e frica sa nu fie o tumora pe creier? Voi ce credeti? Dau FUNDA + VOT.

PS: nu am avut varsaturi dar m-a durut odata o articulatie

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Bog312 a răspuns:

Eu zic ca e o raceala. Din cauza asta te doare capu si nu ai pofta de mancare (stiu din propria experienta) dar cel mai bine apeleaza la un medic.

2 răspunsuri:
| molocemarius a răspuns:

Mai bine te duci la un medic fiindca pe acest site sunt multi care isi bat joc!

| toghaphyboom a răspuns:

Cel mai indicat este sa mergi la un medic de familie, ar eu personal cred ca este vorba de o raceala. Si mama mea a avut dureri de cap insuportabile timp de 1 saptamana, dar s-a dovedit a fi o simpla raceala.

Du-te un medic de familie, cea mai buna varianta, si pentru cap poti lua Ibuprofen (Nurofen), iar pentru gat ia Tantum Verde sau Taantum Lemon (recomand tantum verde, totusi).

Succes, si insanatosire grabnica.