| HaryDET a întrebat:

Bună TPU, nu vreau să îmi iau hate, e pentru prima dată când postez aici.
Prietena mea a luat 6 pastile de algocalmin, știe cineva dare are șanse de supraviețuire? E prietena mea din copilărie și țin mult la ea, acum 7h a luat acele pastile și nu o pot contacta de loc, acum 2 sap mama ei a murit și a făcut o depresie și o înțeleg, dar nu îmi doresc să o pierd...va rog un răspuns.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Mergi si caut-o personal!
Daca n-o gasesti acasa sau nu deschide usa, atunci vorbeste si cu vecinii si rudele ei,
Daca in 24 ore nu dati de ea, atunci sunati la 112!

| Violleta2022 a răspuns:

Mergi la ea acasa!
Dar nu moare de la 6 pastile de algocalmin, doar isi va rani stomacul si va avea probleme pe viitor.

In cazul asta trebuie dusa de urgenta la spitalul de psihiatrie, daca vrea sa se sinucida, ca nu-i sanatoasa la cap si artre nevoie de medicatie de urgenta si terapie, facuta sub supraveghere medicala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A crezut ca moare sau de ce le-a luat? A vrut sa se sinucida? Si in ce stare este acum?