Asa disperati ati ajuns ma? mananca seminte cu tot cu coji ca sa faci apendicita sau roaga si tu pe cineva sa-ti rupa o mana
Esti convinsa ca numai astfel poti capata atentie si un I-phone? Cred ca ti-ar folosi o vizita la psiholog, ca sa capeti mai multa incredere in tine. Asta te va ajuta sa te impui atentiei anturajului tau pe termen lung, nu numai de conjunctura.
... iar pentru I-phone, vorbeste cu parintii. Vin sarbatorile de iarna in curand si vor aparea multe oferte avantajoase.
Buna,
Daca ravnesti dupa atentie nu este bine pentru ca nu te gandesti la solutii a-ti fie bine ci la solutii c sa traiesti viata altuia. Nu vreau sa par rau in ceea ce zic, dar sfatul meu este sa ai viata ta cu tot ceea ce implica ea.
Un iphone este doar un telefon, mai ales ca multi nici macar nu stiu sa-l foloseasca, ca sa-ti faci prieteni de circumstanta ( adica ii ai vorbesti cu ei dar nu sunt acolo cand dai de greu) iarasi nu este greu deloc. Deci din punctul meu de vedere ar rebui sa te gandesti ce vrei tu pentru tine.
Cand dai de o situatie creata, fata a fost bolnava, dai si de ceea ce se numeste prostie, adica asta este a fost bolnava dar nici o boala nu se rezolva cu lucruri materiale si prieteni creati temporar.
Fii tu si permite-ti asta, nu ravni ca sa ai si asa o sa reusesti.