Este o boala a glandelorexocrine sudoripare. Din ce stiam este pe fond psihic in principiu.
Consulta un alt medic dermatolog, trebuie sa existe tratament.
Sanatate!
Am si eu aceeasi problema de mai mult de 2 ani, am cumparat Apaxil, rezultat=0, si a costat si 100 de ron, deci obisnuieste-te cu asta e ceva omenesc zi bine mersi ca nu esti cum sunt altii de transpira si miros foarte urat. Eram disperat cu transpiratia dar m-am uitat in jur si cam toti avem aceeasi probleme. Deci nu mai da banii pe consultatii si etc etc k irosesti si timpul si bani.
Toți transpiră, dar palmele mele transpiră excesiv, cred că trebuie să mă obișnuiesc.
Ok, nu prea am înțeles ciudata denumire „glande exocrine sudorifare", oricum, cred că o sa mă duc la un alt dermatolog, cu toate că nu cred că va funcționa ceva.
Nu-i nimic, oricum nu știu ce înseamnă deci nu se schimbă mai nimic
Trebuie să vezi un dermatolog, din câte știu există tot felul de creme, pudre pentru așa ceva.
Este posibil sa fie si o reactie anxioasa, un atac de panica, etc. Ceea ce vreau sa spun este ca transpiratia palmelor poate aparea si pe fondul unei perioade de stres intens, iar aspectul asta nu se repara cu creme, pastile, etc. Incearca sa tii o evidenta a situatiilor in care sesizezi ca ti se intampla.
Când am fost la dermatolog mi-a spus să iau o cremă numită Dermalex, am luat-o, dar n-a funcționat...