| aurelgabriel a întrebat:

Bună TPU!
O întrebare mai delicată la care as dori un raspuns. DE CE CAND URINEZ, ies aburi?
P. S. SUNT Băiat
DAU FUNDĂ!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| alex495 a răspuns:

Pentru ca temperatura corpului uman este in jur de 36-37, 5 grade Celsius, urina sta in vezica urinara care este in interiorul corpului tau, astfel prin legea termodinamicii caldura se transfera lichidului care este in recipient( cum ti ai incalzi mancarea sau cafeaua). tu cand urinezi lichidul paraseste corpul care este constant la temperatura de 36 de grade si ajunge in mediul extern unde temperatura din perioada aceasta a anului este in jur de 0 grade. Fiind mai frig decat in corp ies aburi din urina. E ca si cum ai scoate afara sau chiar varsa o cana cu cafea ( lichid incalzit). Ti am explicat putin mai complex, dar intelegi tu

| aurelgabriel explică (pentru alex495):

Multumesc mult, o seara frumoasa.

11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Pentru ca e caldă.

| Plato a răspuns:

Nu are legatura cu ce sex ai, mai da drumul la caldura. laughing

| aurelgabriel explică (pentru Plato):

Esti cam arogant.

| Ineys a răspuns:

Really?
Si eu tot o intrebare delicata am, cati ani ai?

P.S: O sa iasa aburi si cand faci treaba mare daca ies si cand faci pipi. In caz ca n-ai observat.

| aurelgabriel explică (pentru Ineys):

Nu vad relevanta varstei, sincer.

| Ineys a răspuns (pentru aurelgabriel):

Nu trebuie sa o vezi, sincer. Era doar o simpla curiozitate, daca nu poti sa raspunzi asta este. Pana la urma era o intrebare delicata, nu ma asteptam neaparat la un raspuns.

| QElenaBoghiu a răspuns:

rolling on the floor
E normal să iasă aburi deoarece urina în corp este calda iar când iese are contact cu aerul rece și se transforma în aburi.
Sper ca ai înțeles.
Pișărcosule

| aurelgabriel explică (pentru QElenaBoghiu):

Vezi ca esti obraznica.

| Necunoscutu92 a răspuns:

Pentru că urina este caldă și în baie sau unde îți faci nevoile este frig