Menstruația poate întârzia din variate motive, chiar și dacă ești stresată de exemplu ciclul va fi afectat. E un semnal de alarmă când aceste întârzieri/dereglări sunt repetate pe termen lung și e binevenită o vizită la ginocolog.
Cât despre cheaguri, acestea sunt normale. Am avut eu o curiozitate la un moment dat pentru că și eu aveam cheaguri abundente așa că mi-am întrebat prietenele+rudele și am ajuns la concluzia că e mai rar să ai ciclu fără cheaguri decât unul cu?
Iar pentru durerile de burtă recomand mișcarea ușoară pe timp de menstruație și mai intensă în restul lunii. După 10 ani de cicluri cu dureri care mă duceau direct la spital/calmate doar cu combinații de nospa+ketonal am ajuns la concluzia că sportul e cel mai bun remediu. Multă sănătate!
Menstruatia nu e regulata mereu, am citit pe net acum cateva luni ca daca cheagurile sunt mai mari decat o moneda da 0, 50 bani atunci e motiv de mers la medic, daca nu e normal in primele zile si in ultima, mai ales ca ca intarziat putin
Sunt virgina inca, nu stiu ce crezi tu?
Daca esti virgina, fugi la un doctor, oricum candida o poti lua si altfel. Oral de exemplu.Nu mai intreba aici. Fugi la doctor.
dobrin1019 întreabă: