La implantarea in endometru a zigotului(ovulului fecundat), la unele femei ( nu la toate!), poate sa apara o mica sangerare ---este asa numita 'sangerare de implantare" care apare dupa aproximativ 6 zile de la ovulatie.In cazul meu, sangerarea odata ce a inceput s-a oprit dupa vreo 2 luni ---n-a fost o problema caci am nascut, la termen, o fetita!
Buna si mulțumesc de răspuns, sa iti trăiască prințesa, din păcate la mine acea scurgere a fost un semn ca eu aveam o sarcină de 8 săptămâni care nu a fost văzută de doamnă ginecolog, si bebele era mort de 3 săptămâni, multa sanatate
Imi pare rau!
Nu plange caci, mai mult ca sigur, embrionul avea defecte incompatibile cu viata.
Pare-se ca, "CINEVA, acolo sus, ne iubeste"! Dupa 4 ani de la moartea primei mele fetite(avea 4 ani si a fost lovita de o masina), Doamne- Doamne mi-a daruit o alta.
Sanatate si s-auzim de bine!
p.s. "Printesa " mea ( chiar asa o strig!) are, acum, 30 de ani ---este la fel de ambitioasa precum a fost in stadiul de embrion!
Daca nu iti corespunde întrebarea de ce ma rog nu ai bunul simț sa iti vezi de treaba ta si sa nu jignesti lumea? Si sunt tare curioasă de ce moderatorii acceptă postarea la asfel de comentarii