| Brune12 a întrebat:

o mica intrebare ( ofer funda) sa fiu rapida, in data de 14 am avut ovulatia, specific ca noi ne dorim foarte mult un bebe, si ieri am observat o mica scurgere rozalie pe hartie igienică, azi tot la fel,. Specific ca este doar putin, întrebarea mea este acea implantare ( nidatie)? Merg la doctor abia marti si pana atunci sunt un pic îngrijorată, va rog sa imi dati un raspuns care ati trecut prin asa ceva, multumesc, seara buna

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| alessia5158 a răspuns:

La implantarea in endometru a zigotului(ovulului fecundat), la unele femei ( nu la toate!), poate sa apara o mica sangerare ---este asa numita 'sangerare de implantare" care apare dupa aproximativ 6 zile de la ovulatie.In cazul meu, sangerarea odata ce a inceput s-a oprit dupa vreo 2 luni ---n-a fost o problema caci am nascut, la termen, o fetita!

| Brune12 explică (pentru alessia5158):

Buna si mulțumesc de răspuns, sa iti trăiască prințesa, din păcate la mine acea scurgere a fost un semn ca eu aveam o sarcină de 8 săptămâni care nu a fost văzută de doamnă ginecolog, si bebele era mort de 3 săptămâni, multa sanatate

| alessia5158 a răspuns (pentru Brune12):

Imi pare rau!
Nu plange caci, mai mult ca sigur, embrionul avea defecte incompatibile cu viata.
Pare-se ca, "CINEVA, acolo sus, ne iubeste"! Dupa 4 ani de la moartea primei mele fetite(avea 4 ani si a fost lovita de o masina), Doamne- Doamne mi-a daruit o alta.
Sanatate si s-auzim de bine!

p.s. "Printesa " mea ( chiar asa o strig!) are, acum, 30 de ani ---este la fel de ambitioasa precum a fost in stadiul de embrion!

3 răspunsuri:
| Brune12 explică:

Daca nu iti corespunde întrebarea de ce ma rog nu ai bunul simț sa iti vezi de treaba ta si sa nu jignesti lumea? Si sunt tare curioasă de ce moderatorii acceptă postarea la asfel de comentarii