| claudiumgv a întrebat:

O nelamurire am si eu.De cateva zile prietena mea se simte rau, astazi chiar a vomat si spune ca simte arsuri la stomac si se simte ametita. Faza este ca eu am alta problema. Ultima data actul sexual a fost pe la sfarsitul lui Septembrie si eu de atunci am plecat in strainatate.Acum ma gandesc daca nu cumva poate fi gravida.Dar din Septembrie si pana acum chiar si in Ianuarie ciclul i-a venit si a tinut-o chiar si 7 8 zile.Asa a fost si cu fertilitatea.Imi zicea ca e in perioada fertila.Eu parca tot am ceva griji in privinta cu starea astea de rau la ea, cu faptul ca a vomat.Ar trebui exclusa faza cu sarcina daca i-a venit ciclul in fiecare luna si ovulatia? Am citit si pe internet ca sarcina peste ciclu nu se poate, si chiar daca vine ceva sangerare e de 1 zi sau 2.Va rog daca stiti lamuriti-ma.Ei nu i-am spus astea, n-as vrea sa o infric sau ceva. Poate e doar un film de-al meu in cap..va rog un pic de ajutor. Mersi!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Mai avea putin si nastea daca era insarcinata...

| corbulalbrosu a răspuns:

Cea mai sigura si corecta metoda de a afla daca este sau nu gravida o femeie, se obtine prin depistarea hormonului de sarcina hCG in organism. Acest hormon este secretat de catre placenta din momentul implantarii ovulului fecundat in endometru si pe urma in timpul lunilor de sarcina. Prin analiza de sange se determina existenta acestui hormon cu un grad de corectitudinea de peste 98% si cel mai important nu necesita o analiza ulterioara de confirmare cum se cere in cazul analizei de depistare a hormonului prin testul desarcina din urina.

Răspuns utilizator avertizat
| Malaiocu a răspuns:

Nu te teme, nu i se va intampla nimic, este adevarat ca dupa ciclu nu se mai poate intampla nimic, spune-i sa stea linistit, dar daca are suspiciuni roag-o sa mearga la o farmacie sa ia un test de sarcina, nu sa se trezeasca ca are burta.

| claudiumgv explică:

Eu voiam sa stiu daca dupa luniile astea pot fi sanse acum de a fi? Totusi i-a venit ciclul in fiecare luna, nu regulat dar i-a venit, la fel si perioada fertila.Is mai nelinistit la treaba asta pentru ca ea zicea ca ultima data cand am facut-o era fertila...doar ca n-am lasat in ea.Dar mno, frica asta laughing