| andrei_9674 a întrebat:

o problema am si eu. de 3 ani am cosuri pe frunte/fata
cam de la 16 ani (acum am 19) am tot zis. lasa ca trece. lasa ca trece. sad de unde! tot la fel.
am incercat cu zynerit, nu a mers.
ce imi recomandati?

dau funda!big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MariaIoana a răspuns:

Salut. Ce iti voi spune poate ti se v'a parea banal insa la mine a functionat perfect. In fiecare seara dupa ce ma spalam pe fata ( sapunul respectiv il foloseam numai si numai pentru fata ) imi faceam o masca subtirica din Pasta Petrini. O gasesti la farmacie, e iefina; e aceea crema cu care dai bebeii la fundulet ca sa aiba pielea frumoasa si fara iritatii.
Eu asa am procedat seara de seara, inainte de culcare. Iar acum am un ten minunat.
Imi dadeam un strat suficient cat sa nu fi gros dar nici subtire, abia sa se vada. Potrivit. Iar dimineata ma spalam bine pe fata ( cu acelasi sapun doar pentru fata ), pentru ca e putin "unsuroasa". Eu am vazut efectul chiar dupa o saptamana.
Incearca, nu ai mare lucru de pierdut.
Doar vreo 6-7 lei happy
Baftawinking

4 răspunsuri:
| RhoOphiuchi a răspuns:

Eu iti recomand sa te duci la dermatolog.
Tratamentele existente pe piata nu prea sunt bune de nimic, iar tratamentele astea "populare" [gen masti sau aspirina] functioneaza daca ai un cos, doua, aparute peste noapte, dar nu vindeca o problema acneica de ani de zile. Trebuie sa descoperi cauza si sa tratezi cauza, nu simptomele. Altfel, degeaba iti dai cu prostii, iti usuca cosurile acum, trec astea si apar altele imediat. Du-te la dermatolog.

| poliku a răspuns:

Iti spun eu care am avut! De inceput am avut atat de multe pe frunte incat ma ascundeam in clasa(imi puneam mana la frunte). Aveam cam 14ani.
Ce am facut.M-am dus frumos la doctorita mi-a dat niste creme.Degeaba.M-am dus singur la farmacie sa-mi cumpar creme costuase si bune.Degeaba.Am probat Garnier ce iesise pe vremea aia, produs de care ziceau toti ca face minuni.Nimic tot aveam cosuri, ba din contra mai mult ma infectam. Timpul trecand am observat schimbari pe corpul meu.De pe frunte au inceput sa-mi se mute pe fata, de pe fata in jurul guri si pe spate.Asta in decurs de 4 ani(deci aveam cam 18).Iar am incercat sapunuri si alte chestii de genu.Nimic.Folosisem si apa oxigenata, spirt si alte minuni.Deci eram atat de obsedat incat am ajuns sa inventez. Spuneam ca cosurile sunt de la mancare.Asa ca am ajuns si aproape anorexic.Tot nimic.Acum ca am 22 de ani pot spune ca nu le mai am! Slava domnului! Imi mai iese cate unu asa mic de tot si foarte rar dar nesemnificativ.Inca o chestie ce am remarcato la toate persoanele ce am vrobit si doctori.Toti spuneau ca e de la tinerete si ca imi vor trece cu ani.Eu normal ca nu credeam.Dar iata ca au avut dreptate.
Si inca un motiv cu care am sa intaresc aceasta dovada e ca am niste prieteni care tot asa erau plini pe fata dar plini nu asa si acum au un ten minunat.Normal acesti baieti acum sunt trecuti toti de 22 de ani, au cam 24 sau mai mult.
Asa ca ia aceasta poveste ca pe un sfat de incredere.
Numai bine.

| stangaionut a răspuns:

Man n-are nimic daca ai cosuri dar sa nu ai multe cosurile face parte din pubertate in legatura cu cremele n-am nicio idee bafta

| Schatten a răspuns:

Sapun Dove ai incercat? Spala-te pe fata in fiecare zi, dar maxim de doua ori pe zi (dimineata si seara), altfel ti se acopera porii. Nu va da rezultate imediate, dar este foarte bun. De ce nu te duci la un dermatolog sa iti dea o reteta?