Momentan scoate dintele si asteapta 3 luni ca sa se refaca ginia, dupa care implantul dentar.
1 implant dentar costa intre 1000-1500 euro in Romania
Un dinte fals, care se plaseaza pe alti 2 dinti din lateral, se numeste coroana si plata lucrarii pentru 3 dinti (2 dinti acoperiti si 1 dinte fals in mijloc) poate costa intre 500 euro-1000 euro.
Molarii sunt ultimele trei masele. Daca este ultimul molar, ''maseaua de minte'', nu se mai inlocuieste, ramane lipsa, caci nu e necesar in actuala alimentatie, este in curs de disparitie prin evolutie, si face mai mult rau decat bine. Acuma inlocuirea molarului 1 sau 2. Se poate pune un molar 1 prin imbracarea premolarului 2 si a molarului doi. Adica ti-i strica si pe aia, ca sa iti faca o punte intre ei. Sau se poate implanta in maxilar un molar, atat 1 cat si 2, dar implantul costa mult, e mult de scris despre implant asa ca te uiti pe net.
Este vorba de molarul 2 partea inferioara e foarte cariat si mi s-a spus ca nu mai poate fi salvat desi personal mi as dori iar molarul 1 este deja extras. Mai am molarul 3 doar. Eram curios daca se mai poate prinde de molarul 3 si aproximativ cat ar costa.
Nu ai citit raspunsul meu? Cred ca se intelege destul de clar ca molarul 3 nu poate fi folosit la nimic si nu se inlocuieste. Din pacate esti edentat, nu gluma; pe langa ca vei mesteca foarte prost iti vor migra si dintii aiurea pe falca. Daca te consoleaza cu ceva, eu sunt mult mai stirb chiar si ca tine. Singura solutie in cazul tau e implantul dentar, solutie scumpa. Dar esti baiat tanar, ar merita banii.