| Simpluuu a întrebat:

TPU! O sora de a bunicii mele are niste dureri ai nervilor stomacali. Nu stiti vreun medicament care sa vindece aceste dureri?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ImiPlaceSaEnervezLumea a răspuns:

Buna,am vazut ca ai postat aceasta intrebare si ieri si acum,deci, inseamna ca durerea persista. In acrest caz iti recomand ca sora bunicii tale sa meraga la un gastroenteorolog pentru a depista cauza durerii. Nu iti pot recomanda un medicament pentru ca nu stiu exact ce are,care sunt cauzele ce provoaca durerea( lel pot fi multiple : o modificare temporara a sucului gastric, colon iritabil,helicobacter pylori,gastrita,ulcer, polipi stomacali, stres si asa mai departe). Deci nimeni de pe TPU nu iti poate recomanda un tratament fara o consultatie happy fuga la dr.

10 răspunsuri:
| lorrenush a răspuns:

Dicarbocalmhappy

| Bianca93Bia a răspuns:

Ranitidina

| AstralConfessor a răspuns:

LANXOS este un medicament ce-l gasesti in farmacie. Daca vrei ceva naturist iti dau nr. de tel al unui naturist.

| Millanteria a răspuns:

Buna.
Uite, cineva iti zice un tratament, altul alt tratament. poate nici nu sunt pentru ce are sora bunicii tale. Cel mai indicat : du-te la medicul de familie si de acolo el o va trimite unde trebuie cu trimitere cu tot.
Pa, pa!

gyzzard
| gyzzard a răspuns:

Nu inteleg ce inseamna "nervi stomacali", dar cel mai bine ar fi sa se duca la un gastroenterolog si sa i se dea o reteta. Avand in vedere varsta ei, trebuie facuta o examinare fizica completa inainte de a incepe un tratament, mai ales ca modificarile necontrolate ale aciditatii gastrice cresc riscul unei septicemii. Si daca inteleg eu bine, se poate sa fie destul de multe patologii, cu diverse tratament. Oricum, pana cand se duce la doctor poate sa incerce omeprazol 1tb/zi.

| Remus82 a răspuns:

Daca se adreseaza doctoruluiwinking o va trata!

| Millanteria a răspuns:

Am citit si intrebarea care ai pus-o ieri.
Pai trebuie sa mearga la doctor. Nu e dupa cum vrea.
Pai ea nu vrea! Daca are ceva grav si maine doamne fereste moare? Sa fim seriosi. N-o lasa asa!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Știm că trebuie să o vadă un medic gastroenterolog.
Sănătate.
Pa, pa.

| Simpluuu explică:

Deci acum caut pe google toate aceste medicamente ( sa vad daca sunt bune la ceva ) va multumesc

| sanbu a răspuns:

Uite aici ce ce cu acesti nervi la stoma http://www.hepatite.ro/......rvos-4346/
Du-te acolo la consult, e un dr foarte bun gastroenterolog