| Malinass a întrebat:

oare am apendicita? ma doare in partea dreapta jos, cumva spre spate.dar si langa burta, tin sa precizez ca sunt racita. Simt de cateva zile..mai exact 2 un fel de intepatura. dar nu mereu, doar cand ma gandesc ca ma doare..ma ia parca. intepaturile nu sunt foarte dureroase.
Cand urinez parca durerea e ceva mai mare.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Alogin a răspuns:

Ai racit.winking si mie mi se intampla la fel doar ca eu am apendicele scos. Mergi la medic si poti face un set de analize. Bafta :* puppy dog eyes

| Hash001 a răspuns:

Daca la fiecare intepatura din corp punem pe TPU, cand ne rupem tibia in vertical ce sa mai facem?

| JohnSimon1983 a răspuns:

Ceau.

Nu ai apendicita, ai infectie urinare. Du-te cat poti de repede la medicul de familie sa-ti dea tratament, sau sa faci niste analize mai intai ca sa fi sigura si urmeaza tratamentul medicului de familie. Poti sa accesezi si lumeaplantelor.info si vei gasi sfaturi cum sa-ti intaresti sistemul imunitar. Sper sa-ti fie de folos.

| Andreea_Cristina_Tilinca_1990 a răspuns:

Ti-a venit? Daca ai stari de rau, durerea ti se lasa pe picior si te inteapa in partea dreapta eu zic sa te duci la doctor.