| Zozoleparfumath a întrebat:

tongue am o intrebare la voi, sora mea are 18 ani,si a cam avut dureri de mana fara sa faca efor sau ceva, din senin, cateodata dar f rar din umar...tot spune ca o inteapa in partea stanga dar nu poate arata k exactitate din cauza sanului...o doare si spatele destul de tare.Cand am fost la medic a spus ca nu are cum de la varsta asta sa aiba probleme cu inima.Voi ce credeti? Exista posibilitatea de a fi de la inima, sau e imaginatia ei? Este o fire care se panicheaza din orice, si de cea mai mica durere.Astept rasp serios va rog.Dau funda* promithappy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| simina a răspuns:

E foarte bine sa faca o radiografie si asta cat de repede sa nu fie ceva mai grav.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te mai bine la un doctor bun, ca inima e destul de serioasa nu se joaca. Simptome pot fi de infarct dar eu nu stiu singur, du-te la medic acum pana ai timp ca viata e scurta