| MeridaOcean a întrebat:

Paduchii mor daca iti vopsesti parul? rolling on the floor) Sunt doar curioasa.big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
17 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Nu stiu daca mor de la vopseaua de par, dar sigur scapa de ei cu gaz lampant(petrol)

| AlexyLuvvU a răspuns:

Nu, exista solutii speciale, le poti gasi in farmacii. Vopseaua nu ii omoara happy

| viotedy a răspuns:

Cred ca da, ca are destule chimicale in ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ar muri, ca un om sa scape de paduchi trebuie sa se dea in cap cu multe solutii. Sau poate ar muri daca te vopsesti, vopseaua fiind toxica, pentru ei

Răspuns utilizator avertizat
| karsivan a răspuns:

Mor mai repede daca folosesti un sampon special se gaseste la farmacie, prin vopsit da mor dar ouale lor nu asa ca samponul e mai bun
http://www.farmaverde.ro/......or-p-11341

| vampir004 a răspuns:

Sigur ca nu

| ellaells a răspuns:

Nu mor, exista niste solutii puternice care ii omoara.

| MeridaOcean explică:

O doamne fratilor, nu eu am paduchi, ci o matusa de-a mea mai in varsta, a luat de la nepotelul ei care e clasa 1.si ma gandeam ca daca vopseaua are amoniac, este foarte toxica pentru paduchi, si astfel scapa de ei si oricum trebuia sa se vopseasca laughing daca nu stiti nu mai spuneti tampenii, raspundeti strict laintrebare waiting

| MeridaOcean explică:

Vad ca din ce in ce TPU se duce de rapa..rar mai vezi un raspuns sincer, corect si cu bun simt.

| Biuta95 a răspuns:

Un tratament pentru " despăduchiere " ar fi PARANIX :)
http://www.farmaciastejara.ro/paranix-spray-p-4062.html
Eu zic ca daca vrei sa te vopsesti, mai intai, scapa de paduchi. Cu toate astea, eu iti recomand sa nu iti vopsesti parul, pentru ca are niste dezavantaje. unul dintre ele fiind stricarea vederii in cazul in care parul sufera aceste vopsiri luna de luna.
Mult succes, si ai grija de parul tau..asa cum i se mai spune " podoaba capilara ".
Dupa cum sti, nici vopsitul si nici folositul placii sau ondulatorului in exces nu fac prea bine. Ci din contra, ai grija daca poti, sa iti hidratezi parul cu diferite uleiuri de par :)

| AlinaMaricescu a răspuns:

Nu, doar parul ramane vopsit, paduchi nu mor.
Fratele meu mai mic a avut paduchi de la scoala.
Mama a cautat un tratament natural pentru paduchi care sa nu ii afecteze scalpul sau parul fratelui meu.
A gasit un Gel natural impotriva paduchilor cu ulei din arbore de ceai (Tea Tree Oil) de la Thursday Plantation.
Am observat la gelul asta ca nu e ca celalalte produse sa iti curga in ochi(gen sampon) si ca deja are in pachet un pieptan special pentru paduchi.
Efectele s-au vazut foarte repede, chiar de la prima utilizare. Fratele meu a scapat foarte repede de paduchi si oaule lor.
Stiu ca mama era tare multumita de produs si chiar ii povestea la o prietena despre cat de eficient e produsul.

| MihàiEminèscù a răspuns:

Nu mor, lesina!
Mai bine ramai naturala, nu merita sa te vopsesti.
In caz de paduchi sunt tratamente speciale, nu vopsirea parului.
funda puppy dog eyes?

| acidickiddo a răspuns:

Ma cam sperie intrebarea ta.Nu stiu exact.S-ar putea sa nu moara, pentru ca daca vopseaua ar fi toxica, paduchii ar muri iar firul de par ar cadea. Logic, nu?

| roxyroy a răspuns:

Nu mor dar exista un sampon care se numeste Paranix

| EpicLove a răspuns:

Nu,de paduchi scapi numai prin tratamente sau in cel mai rau caz sa te tunzi cheala dar nu scapi de ei daca te vopsestihappy

| Biuuu03 a răspuns:

Buna.Paduchii nu mor asa de usor. Poti sa stai si cu capul in apa ca tot nu mor.Ei por cu solutiile necesare sau poti sa folosesti si pieptanele special.Dar oricum cel mai bine e sa folosesti samponul caci iti raman lindene pe firul de par(puii paduchiilor)si oricum este foasrte greu sa scoti lindenele de pe firul de par. Funda? P.S.am nevoie de ea pana maine.

Întrebări similare