Bună!
NU ai de ce să fi neliniştită!
În general, primele 5 menstruaţii întârzie ( uneori chiar şi 3-6 luni, depinde de vârstă ) - dar, cu timpul, cam în decurs de 1 an, se va "regla" cât de cât şi vei avea menstră aproape lunar.
Spre exemplu a 2-a menstruaţie poate întârzia cam 4-6 luni, apoi a 3-a poate veni cam după 3-4 luni, a 4-a cam după 2-3 luni, etc.
Se poate să fie aceeaşi situaţie şi în cazul tău.
NU ai de ce să te îngrijorezi, aceste dereglări hormonale sunt foarte FRECVENTE în primul an de ciclu menstrual.
Toate cele bune.
La inceputul menstruatiei se mai intampla sa nu iti vina cateva luni pana se regleaza. Problema este ca la tine a lipsit destul de mult timp. Ar trebui sa consulti un medic ginecolog pentru ca este posibil sa fie vorba de niste chisturi sau de o problema hormonala. Probabil ai nevoie de un tratament pe baza de anticonceptionale. Stai linistita nu este nimic grav, insa nu lasa ca problema sa se agraveze.
Asta inseamna ca deja ai o viata sexuala, iar mie mi se pare ca esti destul de mica pentru a avea,, parerea mea!
Bai omule..Nu este vorba de viata sexuala..Esti nebun? Am si specificat..Cretinule.
LarisaChe07 întreabă: