anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pe 30 aprilie anul acesta mi-a venit menstruatia pentru prima data. Dupa aceea mi-a mai venit pe 28 mai si 26 iunie...In urmatoarele lunii pana in prezent nu mi-a mai venit.P.S nu este vorba despre vreo sarcina...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU ai de ce să fi neliniştită!

În general, primele 5 menstruaţii întârzie ( uneori chiar şi 3-6 luni, depinde de vârstă ) - dar, cu timpul, cam în decurs de 1 an, se va "regla" cât de cât şi vei avea menstră aproape lunar.

Spre exemplu a 2-a menstruaţie poate întârzia cam 4-6 luni, apoi a 3-a poate veni cam după 3-4 luni, a 4-a cam după 2-3 luni, etc.

Se poate să fie aceeaşi situaţie şi în cazul tău.

NU ai de ce să te îngrijorezi, aceste dereglări hormonale sunt foarte FRECVENTE în primul an de ciclu menstrual.

Toate cele bune.

| Mimi23556 a răspuns (pentru bursuc001):

Multumesc! Tu m-ai inteles cel mai bine!

| bursuc001 a răspuns (pentru Mimi23556):

Cu plăcere!

O seară frumoasă.

5 răspunsuri:
| OoBunnyoO a răspuns:

La inceputul menstruatiei se mai intampla sa nu iti vina cateva luni pana se regleaza. Problema este ca la tine a lipsit destul de mult timp. Ar trebui sa consulti un medic ginecolog pentru ca este posibil sa fie vorba de niste chisturi sau de o problema hormonala. Probabil ai nevoie de un tratament pe baza de anticonceptionale. Stai linistita nu este nimic grav, insa nu lasa ca problema sa se agraveze.

| PopescuPetre a răspuns:

Asta inseamna ca deja ai o viata sexuala, iar mie mi se pare ca esti destul de mica pentru a avea,, parerea mea!

| Mimi23556 a răspuns (pentru PopescuPetre):

Bai omule..Nu este vorba de viata sexuala..Esti nebun? Am si specificat..Cretinule.