| Mirela225200 a întrebat:

Buna TPU! Pe 8 mi-a venit menstruația dimineata când m-am trezit. Totul mergea normal. In prima seara mi-a curs m ai mult atât. Ieri pe 10 mi-a curs putin doar dimineata și după nu a mai curs deloc. Azi tot așa când m-am trezit absorbantul era complet curat nu era deloc pătat și acum la fel… Pe mine in mod normal menstruația ma tine 8 zile… E ceva grav sau? Am ciclul de un an și 2 luni. Îmi vine regulat … Știe cineva ce poate fi? Zilele acestea ciclul nu a fost abundent, a fost normal

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Nirvanaaa a răspuns:

Salut!
Dacă asta nu e un obicei, nu ai avea de ce sa iti faci griji. Ești stresată cumva zilele astea, ai luat cumva calciu?

În orice caz fiind o singura abatere de genul nu ar trebui sa fie vreo problema, mai ales ca în general ai menstruație regulata.

| Mirela225200 explică (pentru Nirvanaaa):

Buna pana la urma mi-a revenit mulțumesc oricum!

| Sophieka a răspuns:

8 zile este enorm, nu este o normalitate.

S-ar putea sa ti se regleze organismul si sa nu mai ai parte de o menstruatie "interminabila". Sper sa fie asa.

| Mirela225200 explică (pentru Sophieka):

Mi a revenit m ai târziu. ma tine între 7-8 zile după a 3 a zi îmi curge foarte puțin

| Jessica1235 a răspuns:

După ceva timp menstruație se reglează, 8 zile e foarte mult.

| sparklingqueen a răspuns:

E normal, mai ales daca ti a venit acum un an, mi-e de abia mi s-a reglat ciclul dupa 4 ani..Si daca nu este un obicei sa te tina 8 zile totul e normal.