| Pufoseniiee a întrebat:

Pe data de 29 mi.a venit menstruatia si mi.a trecut in cateva zile, iar acum pe 9, am avut o scurgere, imi poate spune cineva de ce? Tin sa mentinoanez ca sunt la a5-a menstra.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Având în vedere că eşti în PRIMUL an de CM ( ciclu menstrual ), NU ai motive de îngrijorare - situaţia este relativ normală happy
De asemenea, chiar dacă nu erai în primul an de CM, putea fi vorba de o sângerare la ovulaţie ( care apare, uneori, la unele fete/femei ).

NU ai de ce să te îngrijorezi, aceste dereglări hormonale sunt foarte FRECVENTE în primul an de ciclu menstrual.

Toate cele bune!

| OnuOnulică a răspuns:

Ești la început și încă nu s-a reglat menstruația. O să mai întâmpini pe viitor această problemă de câteva ori.

| Andreea0109 a răspuns:

Este ceva normal,nu te ingrijora. Cu timpul menstruatia ta o sa se rezgleze, important este sa ai grija la igienta intima si sa iti faci analizele anual, este bine sa mergi si la ginecologie cu timpul, sa ai un ginecolog al tau ca sa stii mereu ce se intampla cu corpul tau. Si ai grija sa nu racesti jos, dupa ajungi la diferite lucruri

| DeDe547623796 a răspuns:

E o scurgere premenstruala, inainte sa iti vina menstruatia se intampla asa ceva, esti la inceput iar ciclul tau este neregulat (nu vine in data fixa). Sper ca te-am ajutat;*