anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pe la 18 ani am descoperit ca am dereglari hormonale. Am luat in urma unei prescriptii medicale Diane 35 (anticonceptionale) timp de 3 luni. Dupa un timp, am aflat ca am noduli la san. Erau vreo 2, de mici dimensiuni. Mi s-a prescris mastodynon tot pe 3 luni, dar fara rezultate. Acum am vreo 7 si cel mai mare are 3 cm, sunt situati in tot sanul, dar zone diferite. Am fost la multi doctori toti mi-au recomandat operatia. Ma dor rau sanii cand trebuie sa imi vina stopul, in rest ma mai dor nodulii si sunt jenanti. Acestia din cate stiu sunt benigni, fara aspect canceros. Ce ma sfatuiti? Mai are cineva aceeasi problema? Nu stiu ce sa fac..multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Donutssss a răspuns:

Parerea mea e sa asculti recomandarile medicilor. Daca mai multi considera ca operatia e necesara - atunci asta ar trebui sa faci. Pana la urma e un disconfort care iti afecteaza calitatea vietii.