Poate e din cauza oboselii.In orice caz, sa nu intrerupi tratamentul.Incearca sa bei un ceai cald inainte de culcare si sa nu faci un atac de panica chiar din cauza ca ti-e frica sa mai ai altul.Succes!
Naspa bea niste ceai de musetel, mananca niste cicolata. ia-ti o pisica sau un catel, o sa simta inainte sa ai tu un atac si dupa aia stii sa te calmezi. Doamne ajuta!
Ce fel de pastile ti-a dat? Coaxil cumva?
Eu sunt de parere ca ar trebui sa te duci din nou la doctor...ori sa-ti schimbe tratamentul, ori sa-ti mareasca medicamentatia.
Pana atunci ai putea incerca si cu diverse ceaiuri antidepresive... nu stiu ce sa-ti spun. Si incearca sa eviti singuratatea pe cat posibil. Trebuie sa fie cineva langa tine in permanenta.
Se poate sa fie de la treaba ca am stat cam singur adica de 2 zile stau numai in casa.n-am cu cine iesi. prietenii is cam ocupati...cat despre medicatie a fost marita la inceput acu viau in jumate ...cred ca de la trebuie ca am stat in casa se trage. oricum o sa-i zic psihologului cand o sa ma duc in ianuarie.
Da...prietenii sunt foarte importanti in cazul tau. Incearca sa nu pierzi contactul cu ei.
Bafta muta!
Ioana184 întreabă: